Hirdetés

Már csoportos beszélgetéseket is lehet folytatni a TikTokon



|

A fiatalok viszont csak komoly megkötésekkel használhatják az új funkciót.

Hirdetés

A TikTok bevezette az új csoportos chat funkciót, amely lehetővé teszi, hogy akár 32 emberrel is megosszuk a videókat és üzeneteket váltsunk velük egyetlen beszélgetésen belül. A csoportos chat indításához a felhasználónak a TikTokon belül a bejövő üzeneteknél a "+" gombra kell kattintania, majd kiválasztania a hozzáadni kívánt barátokat, és a "csoportos chat" opciót választania - természetesen akkor, ha már elérhető számára ez a frissítés. 

A funkció hasonló más üzenetküldő alkalmazásokhoz, mint a WhatsApp, Messenger vagy Instagram, ahol szintén lehetőség van a csoportok elnevezésére és tagok hozzáadására.

Hirdetés

A TikTok korlátozta, hogy hány csoportot hozhat létre egy felhasználó és hányszor továbbíthatja az üzeneteket. A csoportos chatben elérhetőek a néma üzemmód és blokkolási eszközök, valamint lehetőség van a zaklatás, illetve a bántó vagy gyűlölködő viselkedés jelentésére is.

A funkció nem elérhető a 15 év alatti felhasználók számára, és a 16-17 évesek hozzáférése is korlátozott. A tinédzserek csak akkor csatlakozhatnak egy csoportos beszélgetéshez, ha legalább egy közös barát is tagja a csoportnak, és aktívan kell dönteniük a csatlakozásról, vagyis nem lehet csak úgy behívni őket. Amikor egy tinédzser hoz létre csoportos beszélgetést, alapértelmezés szerint jóvá kell hagyniuk az új tagok csatlakozását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.