Hirdetés

Lenyűgőzően néz ki ez a PlayStation 2-ihlette PlayStation 5



|

Ilyen lehetne a Sony kilencedik generációs konzolja, ha 24 évvel ezelőtt jelent volna meg.

Hirdetés

A globálisan 2000-es évek végén megjelent PlayStation 2 a Sony második otthoni konzoljaként mutatkozott be, és hatalmas sikert aratott. Több mint 155 millió példányt értékesítettek belőle, amivel a világ legkelendőbb konzoljává vált. Nem csoda, hogy máig hatalmas rajongótáborral rendelkezik, melynek tagjai mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék a PlayStation 2 hagyatékát.

A guy-is-lit nevű Reddit-felhasználó a minap az r/playstation subredditen osztott meg egy képet, amely azonnal a figyelem középpontjába került. A játékos egy PlayStation 5-öt alakított át úgy, hogy annak megjelenése a Sony legsikeresebb konzolját, a jövőre 25 éves évfordulóját ünneplő PlayStation 2-t idézze.

Hirdetés

A felhasználó a projekthez a PS5 2023 végén megjelent Slim modelljét használta, amely eredetileg fehér külső burkolattal rendelkezik mindkét oldalán. Az egyedi gép esetében a konzolfedelen egy PS2 által ihletett PS5 felirat található, míg a klasszikus PlayStation logó a bekapcsoló gomb felett kapott helyet.

A végeredmény valóban egészen pazar lett; alább ezt láthatjátok.

Brothers 🤜🤛 #PS2
byu/this-guy-is-lit inplaystation

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.