Hirdetés

Leállás lesz a Telekomnál, itt vannak a részletek



|

Karbantartás miatt egyes szolgáltatásokat átmenetileg nem vagy csak korlátozottan lehet majd igénybe venni.

Hirdetés

Közleményt adott ma ki a Magyar Telekom Nyrt, amiben tájékoztatta a lakosságot a szeptember 24-re betervezett informatikai rendszerkarbantartásról. A művelet előreláthatólag este 20 órától másnap déli 12 óráig fog tartani. A közlés szerint ez idő alatt nem lesz elérhető a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál.

A karbantartás a bolti rendszereket is érinti, így a rendesen 21 óráig nyitva tartó üzletek is kivételesen 20 órakor zárnak. Bár működni fog a 1414-es lakossági és a 1400-ás, üzleti ügyfeleknek fenntartott telefonos ügyfélszolgálat, bizonyos funkciók azonban csak korlátozottan lesznek majd elérhetők, és a várakozási idő is hosszabb lehet, mint máskor.

Hirdetés

A konkrét szolgáltatásokat nem fogja érinteni a műszaki karbantartás, így telefonálni, internetezni, mobilnetet használni és TV-t nézni mindenki a megszokott rendben tud majd az előfizetésének megfelelően.

A vállalat a kieső időtartamra minden lakossági és üzleti ügyfél részére automatikusan korlátlan belföldi mobilinternetet biztosít. Azonban, ha valaki külföldön tartózkodik, a roamingolás alatt nem lesz lehetősége a netbővítés aktiválására. Aki pedig feltöltőkártyás előfizetéssel rendelkezik, mindenképp gondoskodjon időben elegendő lebeszélhetőségről, mert a kérdéses időszakban erre a szolgáltató online felületein nem lesz módja. És ha esetleg pont aznap járna le a dominós ügyfél adategyeztetésre szánt határideje, azt mindenképp végezze el még az informatikai rendszerek leállása előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.