Hirdetés

Két hónapig ingyen 5G hozzáférést biztosít a Vodafone



|

A vállalat ügyfelei hamarosan díjmentesen tapasztalhatják meg az ötödik generációs mobilhálózat élményét.

Hirdetés

A tavalyi kampányhoz hasonlóan, a Vodafone Magyarország idén nyáron is 60 napra díjmentesen aktiválja az 5G hálózatát. A promócióban minden olyan lakossági ügyfél, valamint mikro-, kis- és középvállalkozás részt vehet, akinek/amelynek a jelenlegi előfizetéses csomagja nem tartalmazza az 5G hozzáférést.

Az ötödik generációs mobilhálózat bevezetésére szakaszosan kerül sor - a folyamat teljesen automatizált, így nincs teendő az aktiválással vagy lemondással kapcsolatban.

Hirdetés

Természetesen elengedhetetlen, hogy 5G-kompatibilis legyen mobilunk és SIM-kártyánk, illetve, hogy olyan területen tartózkodjunk, ahol biztosítja az 5G-s lefedettséget a szolgáltató - az ehhez kapcsolódó lefedettségi térképet ezen a linken keresztül érhetitek el.

"Az 5G-t először használó azon ügyfeleink, akik sebességkorlátozást nem tartalmazó tarifacsomagjainkat használják, megismerhetik a gyorsabb internetelérést, a HD videók zökkenőmentesebb streamelését, a stabilabb videókonferenciák és a gyorsabb adatátvitel élményét. Legyen az fesztiválozás, családi nyaralás vagy munkavégzés, ebben a kiemelt időszakban a Vodafone az 5G kapcsolattal igyekszik megkönnyíteni a kapcsolattartást, a tartalommegosztást, és hozzájárulni a feledhetetlen nyári élményekhez."

- mondta Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A vállalat sajtóközleménye alapján a lehetőség közel egymillió lakossági és üzleti ügyfelet érint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.