Hirdetés

Képekkel együtt szivárogtak ki a Realme 13 Pro+ specifikáció



|

Hamarosan sor kerülhet a kínai gyártó felső-középkategóriás modelljeinek formális leleplezésére.

Hirdetés

Szépen egyengeti az útját az ügyes marketinggel és a versenytársaktól kreatívan átvett funkciókkal operáló Realme. A kínai gyártó nemrégiben mutatta be zászlóshajó-gyilkos mobilját, GT termékcsaládjának legújabb tagját, a Realme GT 6-ot, de nagyon úgy tűnik, hogy ezen felül két további készüléket is piacra dob: hamarosan bemutatkozhat a Realme 13 Pro és a Realme 13 Pro+. Jelen pillanatban számunkra az utóbbi lesz fontosabb, ugyanis a felső-középkategóriás modell a minap bekerült a kínai TENAA adatbázisába - képekkel és specifikációkkal együtt.

A Realme 13 Pro+-ban egy Snapdragon 7s Gen 2 lapka dolgozik majd, opcionálisan 6, 8, 12 vagy 16 GB RAM, és akár 1 TB tárhely társaságában. Az előlapon egy 6,7 hüvelykes, 1080x2412 felbontású, 120 Hz-es képfrissítése rátával rendelkező, vélhetően enyhén ívelt OLED kijelző kapott helyet.

Hirdetés

A telefon hátlapján három egység fért fel a kameraszigetre: egy 50 MP-es Sony Lytia LYT-701 szenzorral operáló OIS főkamera, egy 50 MP-es Sony Lytia LYT-600 szenzorral szerelt, 3x optikai zoommal ellátott periszkópos kamera, illetve egy 8 MP-es ultraszéles látószögű egység. A szelfiket egy 32 MP-es előlapi kamerával lőhetjük majd.

Természetesen az AI-funkciók sem maradhattak ki a készülékből. A Realme saját Hyperimage+ névre keresztelt mesterséges intelligenciája az "élvonalbeli AI képességek" kihasználásával biztosít majd egy, "a professzionális DSLR kamerákkal egyenértékű" képminőséget - legalábbis a gyártó ígérete szerint.

Mindemellett a Realme 13 Pro+-ba egy 5,050 mAh-s akkumulátort szuszakoltak bele, 80W-os SuperVOOC gyorstöltés támogatással; a készülék súlya 190 gramm lesz.

Az árakról és a pontos megjelenésről egyelőre nem tudni, de tekintve, hogy az adatbázisban már majdhogynem minden fontos információ szerepel, hamarosan talán sor kerülhet a Realme Pro és Pro+ modelljeinek formális leleplezésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.