Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd ez a profi képernyőrögzítő szoftver, de jobb, ha sietsz



|

Remek lehetőség azoknak, akik egy megbízható rögzítő programot keresnek.

Hirdetés

Az Ashampoo számos olyan szoftvert és megoldást kínál, amelyek az élet különböző területein igyekszenek segítséget nyújtani. A PCW Max-előfizetők szeptemberben például a vállalat saját lakástervező programját próbálhatták ki, amely felhasználóbarát kialakításának köszönhetően mérnöki diploma nélkül is hasznos társ lehet az új otthon megálmodásában.

A szoftverfejlesztő cég kínálatában egy profi képernyő- és videórögzítő program is található, amely sok esetben még a Windows saját megoldásánál is jobban teljesít.

Hirdetés

Az Ashampoo Snap 15 képes bármilyen tartalmat lementeni, ami a képernyőn megjelenik, legyen az álló- vagy mozgókép. Ezen felül támogatja a speciális képmentéseket is (például az időzített mentést, a több kijelzőre kiterjesztett tartalmat és a rögzített ablakméretet), az utómunkában pedig funkciók és eszközök széles választékával segíti a felhasználókat.

Az Ashampoo Snap 15 alapvetően egy fizetős szoftver, viszont ha siettek, most ingyenesen beszerezhetitek.

Ezt egészen egyszerűen erre a linkre kattintva tehetitek meg, majd az utasításokat követve el is kezdhetitek a telepítést. Érdemes azonban sietni, mert a promóció csak október 31-ig érvényes; ha egy megbízható rögzítő programot keresel, akkor itt a lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.