Hirdetés

Hivatalos forrás árulkodik a Samsung Galaxy Ring okosgyűrűről és a Z Flip 6-ról



|

Fontos állomáshoz ért az új Galaxy-termékek előkészítése.

Hirdetés

Egy átlag iskolásban és a Samsungban az a közös, hogy mindkettőnél kiemelt szerepet tölt be a naptárban a nyári időszak, az előbbi részészéről az áldott szünidő, az utóbbi részéről pedig az ekkorra időzített Unpacked esemény miatt, amely a hajtogatós Galaxy Z-mobilok, a Galaxy Watch okosórák és a Buds fülesek frissítése körül szokott forogni.

Ha hihetünk a hivatalosan meg nem erősített pletykáknak, akkor az idei műsorra július 10-én kerül sor, és a szokásos termékek mellett a koreaiak számára teljesen új kategóriát jelentő Ring okosgyűrű is bemutatkozhat az eseményen. Egy friss szivárgás most megerősíteni látszik, hogy ez valóban így lesz.

Hirdetés

A MySmartPrice beszámolója alapján ugyanis a kommunikációs eszközök piacát felügyelő amerikai testület, a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) nemrég hivatalosan is bejegyezte a Samsung Galaxy Z Flip6-ot és a Galaxy Ringet. Mivel a kagylóhéj-szerűen összecsukható mobil aktuális kiadása minden évben az Unpacked eseményen debütál, és most a gyűrűvel egy időben tűnt fel a szervezet adatbázisában, elég valószínű, hogy a bemutatójukra is egy füst alatt, júliusban kerül majd sor.

Az elsősorban egészségügyi funkciókra koncentráló Galaxy Ringről képek is készültek, amelyek alapján az okosgyűrű nem igazán változott a februári Mobile World Congressen kiállított prototípusokhoz képest.

Ami a részleteket illeti, az FCC által regisztrált adatok alapján a gyűrű 5-től 12-es méretben lesz elérhető, ez viszont ellentmond az MWC-n elhangzottaknak, ahol még egy 13-as kivitelről is szó volt. Akárhogy is legyen, a Galaxy Ring mérettől függően eltérő (5-6-7: 17 mAh, 8-9-10-11: 18,5 mAh, 12: 22,5 mAh) akkumulátorokkal érkezik majd, és támogatni fogja a Bluetooth LE, valamint a Bluetooth 5.4 szabványokat.

A Galaxy Z Flip kapcsán azt erősítette meg az FCC-s adatlap, hogy a hajtogatós mobilba kerülő két telep teljes kapacitása 3790 mAh lesz, ami valamelyest felülmúlja a tavaly bemutatott Z Flip5 3700 mAh-s akkumulátorát. Ezzel párhuzamosan néhány render is kering a neten a készülékről, a Geekbenchen felbukkant adatok pedig Snapdragon 8 Gen 3 processzorról, 8 GB memóriáról és egy 50 megapixeles fő kameráról árulkodnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.