Hirdetés

Hamarosan mindent láthat majd a ChatGPT, ami a képernyődön történik



|

Bár elsőre ijesztő, a gyakorlatban kétségkívül hasznos funkcióról van szó.

Hirdetés

A napokban megtartotta a ChatGPT, a DALL-E és a Sora mögött álló OpenAI a saját termékbemutatóját, melynek keretein belül bemutatkozott a GPT 4o, ami képes szöveget, hangot és képeket is valós időben kezelni. Az Apple-felhasználók is örülhettek a bemutatott újdonságoknak, többek között azért, mert a híresztelések szerint a két vállalat szélsebesen robog a partnerségüket jelentő egyezség megkötésének irányába.

Rengeteg dolgot demózott és mutatott be az OpenAI, ezek közül az egyik legígéretesebb a képernyőnk tartalmának ChatGPT-vel való megosztása volt.

Hirdetés

Lényegében az AI képeket és fájlokat kezelő képességének egy továbbfejlesztett változatáról van szó, amivel megkerülhetjük az adatok manuális betáplálását, feltöltését. Miután egy gombnyomással hozzáférését adunk a ChatGPT-nek, az tulajdonképpen rálát az összes alkalmazásra és arra, ami éppen a képernyőnkön történik.

A funkciót egy MacBookon mutatták be, de vélhetően minden iOS-alapú eszközön elérhető lesz, elvégre egy másik videóban egy iPaden oldottak meg matekpéldákat a GPT 4o és a szóban forgó funkció segítségével.

Hogy a képernyőmegtekintéses funkció mikor válik elérhetővé, egyelőre nem tudni. Bár első körben kicsit hátborzongatónak tűnhet, hogy lényegében mindent lát majd az AI a gépünkön, kétségkívül hasznos funkcióról beszélünk, nem beszélve a sokszínű felhasználhatóságáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.