Hirdetés

Fontos új funkciót kap az Instagram



|

Az Instagram mostantól lehetővé teszi a kommentelést a történeteknél is.

Hirdetés

Az Instagram bevezette az új kommentálási lehetőséget a történetekhez, amivel a válaszadó felhasználók új módon fejezhetik ki magukat. Eddig a történetekhez három lehetőség állt rendelkezésre: szívecske a történethez, emoji-reakció vagy privát üzenet. Az új funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók szöveges kommenteket írjanak a történetekhez, amelyek nyilvánosan láthatóak lesznek a történet nézői számára.

A kommentelés korlátozása privát fiókok esetében úgy működik, hogy csak azok hagyhatnak kommentet, akiket a posztoló visszakövet. Nyilvános fiókok esetében bárki, akit a posztoló követ, kommentálhat, függetlenül attól, hogy a posztoló követi-e őt.

Hirdetés

A kommentek 24 órán belül eltűnnek, de a felhasználók megőrizhetik őket, ha a történetet kiemelt történetként mentik el.

Ennek az új funkciónak, amely fokozatosan válik elérhetővé, az a célja, hogy növelje az elköteleződést és a felhasználói aktivitást az Instagramon, ami a platform üzleti stratégiájába is illeszkedik. Azok számára, akik nem szeretnék látni ezt a funkciót, lehetőség van a kommentelés kikapcsolására a beállítások között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.