Hirdetés

Fontos bejelentést tett a Telekom, amely minden feltöltőkártyást érint



|

A vállalat kiterjeszti az elektronikus SIM-kártya használatának lehetőségét, aminek többen is örülni fognak.

Hirdetés

A Magyar Telekomnál már korábban is elérhető volt az elektronikus, azaz eSIM-szolgáltatás, viszont ezt csak az előfizetéses ügyfelek vehették igénybe, tehát a feltöltőkártyás (Domino) csomaggal rendelkezők körében nem volt elérhető. A vállalat a minap fontos bejelentést tett, amelyből kiderült, hogy a dominósok számára is elérhetővé válik az elektronikus SIM-kártya használata.

Ennek első lépéseként a feltöltőkártyások a meglévő fizikai SIM-kártyájukat tudják digitalizálni, átváltani eSIM-re. Ez a szolgáltató honlapján és a mobilalkalmazásán keresztül, akár otthonról is elvégezhető, de természetesen személyesen, a Telekom üzleteiben is megoldható.

Hirdetés

Az eSIM-ről azt érdemes tudni, hogy sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos verzió, ugyanis lehetetlen kivenni a telefonból. Éppen ezért, ha netalántán illetéktelen kezekbe kerül a mobil, akkor is követhető, monitorozható marad - csak az adott előfizetés törlése után kapcsolódik le a hálózatról.

"Az eSIM bevezetése nem csupán egy technológiai fejlesztés; egy új korszak kezdetét jelenti a Domino ügyfeleink számára.  Különösen előnyös azoknak, akik több készüléket használnak, vagy gyakran utaznak, mivel lehetővé teszi az egyszerűbb szolgáltatásváltást és a különböző számok zökkenőmentes kezelését."

- fogalmazott Gábor-Balogh Betty, a Telekom lakossági szolgáltatások marketingigazgatója az újdonsággal kapcsolatban.

Nem elhanyagolandó tény, hogy az eSIM-ek használata környezetvédelmi szempontból is előnyös. A fizikai plasztikkártyák gyártásának mellőzésével csökkenthető a műanyaghulladék mennyisége, ami egy fontos lépés a fenntartható fejlődés irányába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.