Hirdetés

Ezt lehet tudni az Apple Watch X szériájáról - renderelt képeken az új okosóra



|

Az már most látszik, hogy a dizájn marad, de a kijelző nagyobb lesz.

Hirdetés

A közelgő Apple Watch Series X dizájnját és egyéb specifikációit is leleplezte egy minap megjelent CAD render galéria. A legszembetűnőbb változás mind közül az, hogy a kijelző mérete 2 hüvelykre nőtt, azaz nagyobb lesz, mint a második generációs Apple Watch Ultra és az Apple Watch Series 9 esetében.

A megjelent képek tanúsága szerint az Apple Watch Series X dizájnja nem hoz forradalmi változásokat, a Digital Crown és az oldalsó gomb például ugyanott kap majd helyet. Korábban az ismert elemző, Ming-Chi Kuo azt nyilatkozta, hogy az Apple Watch Series X két méretben érkezik majd, 45 és 49 mm-es méretben, méghozzá valamivel vékonyabb vázzal.

A nyilvánosságra hozott képek mellé, amelyekből fény derült a vékonyabb keretre és a nagyobb kijelzőre, érkezett néhány érdekes pletyka is a megjelenés előtt álló termékről. Ezek egyike szerint az Apple okosórája új pántcsatlakozási megoldást fog alkalmazni, ami valamilyen mágneses módszerrel rögzíti a szerkezetet tulajdonosa csuklójára.

Hirdetés

Ha ezek az értesülések megfelelnek a valóságnak, akkor lehetőséget adhatnak a fejlesztőknek arra, hogy valami hasznos dologra használják fel a felszabaduló helyet, például nagyobb akkumulátor vagy vagy egy extra alkatrész számára. Persze a kiszivárgott képek nem biztos, hogy a végleges változatot mutatják, azon még módosíthatnak a megjelenés előtt.

Az azonban elég valószínű, hogy az almás cég okosórájának idén megjelenő jubileumi szériája valamilyen módon ünnepeltetni szeretné ezt az innovatív terméktípust. Előreláthatólag szeptember közepén fut be az Apple Watch Series X.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.