Hirdetés

Ez a napszemüveg gombnyomásra képes színt váltani



|

A Chamelo új termékének lencséje a másodperc tized része alatt képes árnyalatot váltani.

Hirdetés

Ebben a kánikulai időszakban, ha kilépünk a szabadba, két természeti tényezővel szembesülünk szinte azonnal. Ezek egyike a forróság, melyből jócskán jut az évnek ebben a szakában mindenkinek. A másik a nappali fényviszonyok, melyek szinte azonnal hunyorgásra késztetnek mindenkit, és napszemüveg nélkül meglehetősen kellemetlenül érinthetnek.

Manapság már gyártanak és forgalmaznak mindenféle lencsékkel ellátott termékeket a különféle igényeknek megfelelően, többféle színben és árnyalatban. Vehetünk koromfekete, foncsorozott lencséset, és egészen szolid, áttetsző, sárgás színárnyalatút is.

A Chamelo, egy felső-közép kategóriás napszemüvegeket gyártó vállalat, most lehetővé teszi nekünk, hogy - a választás kényszerét megkerülve - magunk állítsuk be a lencse színének árnyalatát. Ehhez pedig nincs szükség különösebb macerára, hiszen egy gombnyomással elintézhetjük.

Hirdetés

Hasonló dioptriás szemüvegek már eddig is léteztek, azzal a különbséggel, hogy esetükben a hangolást nem a szemüveg gazdája határozta meg, hanem a fényviszonyok. Bár a Chamelo újítása eddig csak hagyományos napszemüveg formában érhető el, valószínűleg lenne kereslet a dioptiriás változatára is.

Az innovatív termék működése pofonegyszerű: egyetlen kézmozdulattal megváltoztathatjuk a lencse színét, illetve az árnyalatát, intenzitását. Kétféle kivitelben kapható az új termék: Dusk és Prismatic lencseváltozat áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Dusk egy retró stílusú keretben érhető el, és tényleg egy kézmozdulattal állítható a lencséje egy tizedmásodperc alatt. Ezt egy folyadékkristályos lencseréteg teszi lehetővé, ami egyébként egy applikáció segítségével is állítható.

A hírek szerint a retró stílus kedvelőnek a jövő hónapban érkezik egy Euphoria nevű limitált szériás változat, amely narancssárga, sárga és rózsaszín árnyalatokban változtatja a színét a használójának igényei szerint. Az Aurora nevű, visszafogottabb, keret nélküli modell kék, lila és rubin színekben használható egyéni igény szerint. Mindkét típus 385 dollárért (adók nélkül 138 000 forint) kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.