Hirdetés

Érdemes lehet 2025-ig várni, ha új iPhone-t vennél



|

Sorra érkeznek infók az iPhone 16 család tagjairól, és egyre inkább úgy tűnik, jövőre lesz a következő nagy ugrás.

Hirdetés

Régen viszonylag kiszámítható volt, hogy az Apple kétévente ad ki egy érdekesebb, fontosabb újításokkal teli modellt, és minden páratlan évben egy ráncfelvarrott változatot, de ez mostanra már nem ennyire egyszerű. Kérdéses, hogy 2024 végére elő tud-e állni jelentős újításokkal a cég, vagy egészen 2025 őszéig kell majd várnunk az igazán izgalmas dolgokra.

Ming-Chi Kuo, az egész jó forrásokkal rendelkező Apple-elemző szerint az iPhone 16 Pro és 16 Pro Max is 5x-ös zoomra képes telefotó lencsét kap, de a kamera legtöbb további tulajdonsága megegyezik majd az előző generációban látottakkal. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően a komponenseket könnyebb lesz leszállítani, és nagyobb készlet lehet a telefonból, de aki hosszútávra tervez, és bírja még jelenlegi mobiljával, jobban járhat egy iPhone 17 Próval. A 2025 végére várható készülék 48 megapixeles, 1/2,6"-es szenzort kaphat, amitől jelentősen javulhat a képminőség. Ezt követően nagy ugrás 2027-re várható, még nagyobb optikai zoomra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.