Hirdetés

Ekkor érkezhet az iPhone 16 a legújabb értesülések szerint



|

Nem kell már vészesen sokáig várni az iPhone 16 család startjára.

Hirdetés

Az Apple következő nagy hardvereseményére várhatóan szeptember 10-én kerül sor, amelyen bemutatják az új iPhone 16 sorozatot és más termékeket. Bár az Apple még nem erősítette meg hivatalosan az esemény dátumát, a Bloomberg jelentése szerint a cég már készül javában erre az időpontra. Az említett jelentés szerint az új termékek (beleértve az iPhone-okat, AirPodsokat és az Apple Watch Series 10-et) szeptember 20-tól kerülnek forgalomba.

Az Apple hagyományosan szeptemberben mutatja be új készülékeit, általában egy keddi napon, így a szeptember 10-i dátum logikusnak tűnik. Az októberi hónapra várhatóan a Mac számítógépek bemutatása marad.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a jelentések és spekulációk szeptember 10-re mutatnak, az Apple hivatalos megerősítése még várat magára. A tényleges dátumot csak akkor fogjuk biztosan tudni, amikor az Apple kiküldi a meghívókat az eseményre.

Egyelőre abban sem lehetünk teljesen biztosak, hogy milyen színekben érkeznek majd az iPhone 16-os modellek, de nagyon úgy fest, hogy lesz majd köztük egy bronz verzió is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.