Hirdetés

Egyre bátrabban vásárolunk használt kütyüket – és már nemcsak mobilt



|

Sokan még mindig félnek a használt készülékek vásárlásától, de ez a tábor egyre csökken, főleg akkor, ha prémium eszközt kapnak jutányos áron.

Hirdetés

Mindig rizikós használt eszközt vásárolni, hiszen nem ismered az előéletét, hogy gazdája mennyire vigyázott rá, milyen rejtett hibák jöhetnek nálad elő stb. A Rejoy szolgáltatása éppen ezért lett népszerű, ugyanis minden készüléket átvizsgál, ha kell, felújít, akkut cserél, majd ismét értékesíti, de úgy, hogy innentől a cég vállalja rá a garanciát 2 teljes éven át. Az elmúlt években ez a recept beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a Rejoynak rengeteg mobiltelefont sikerült eladnia a hazai felhasználóknak, méghozzá úgy, hogy a visszajelzések abszolút pozitívak minden platformon. Most viszont továbblép a cég, és az okostelefonok mellett két új kategória is megjelenik.

Nem titok, hogy a legnépszerűbb használt, de megbízható termék az iPhone, az Apple mobiljából jelenleg az iPhone 11 a közönségkedvenc. Az elmúlt időszakban a Rejoy Xiaomi, Samsung és Huawei mobilokat is beemelt kínálatába, ám ezek a teljes értékesítés töredékét hozzák csak. Kérdésünkre, hogy milyen más márkán gondolkodott még el a vállalat még el, azt a választ kaptuk, hogy több kínai nincs igazán tervben, de ha a Google Pixelek sikeresek lesznek a régióban, azt szívesen beemelné kínálatába.  Érdekes adat, hogy bár az iPhone 11 a legkelendőbb, az iPhone 14 és 15 modelleket, sőt ezek Pro Max verzióját is keresik a vásárlók, akik többnyire a fiatalabb, 16-25-ös korosztályba tartoznak.

Az Apple iPhone a legnépszerűbb, a mobileladások 75-80%-át teszi ki
Az Apple iPhone a legnépszerűbb, a mobileladások 75-80%-át teszi ki

Hirdetés

Laptop és okosóra, de csakis Apple

A következő lépés logikusnak tűnik: laptopokról van szó, méghozzá kizárólag Apple MacBookokról, amelyek már egy ideje meg is jelentek a cég kínálatában. Továbbra is áll a 85% feletti akkumulátor állapot, a karcmentes, hibátlan külső és tökéletes belső. A cégen belül is voltak aggályok, hogy a nem lokalizált billentyűzet visszatartó tényező lesz, de az első adatok alapján ez egyáltalán nem tántorítja el a vásárlókat. A legnépszerűbb modell is megvan már, a 2020-as kiadású M1-es MacBook Airt veszik, mint a cukrot.

A mobilok és tabletek mellett mostantól notebookot és okosórát is vehetsz használtan 2 év garanciával - de kizárólag Apple gyártmányt
A mobilok és tabletek mellett mostantól notebookot és okosórát is vehetsz használtan 2 év garanciával - de kizárólag Apple gyártmányt

A harmadik kategória a viselhető okoseszköz, ahol szintén az Apple termékeire fókuszál a cég. Az Apple Watch is megjelent már egy ideje, itt az Apple Watch SE-t keresik a vásárlók, de persze ennél jobb készülékek is megtalálhatók a kínálatban.

Mind az órákra, mint a notebookokra vonatkozik a kétéves garancia, a kiváló akkuállapot és a nagyon jó, vagy újszerű állapot. Az egyedi, szimpla barna dobozoknál dizájnosabb és tetszetősebb csomagolás a notebookok és okosórák esetén is tartalmazza az új, utángyártott töltőt, valamint az óráknál egy vadonatúj utángyártott szíjat is.

A két új termékkategóriával kiegészülve a tablet, notebook és okosóra triumvirátus hazánkban már az első hónapban a teljes eladások 15%-át tette ki, ami meglepően magas szám.

Az okosórákhoz új utángyártott szíj, a notebookokhoz új utángyártott töltőfej és kábel jár
Az okosórákhoz új utángyártott szíj, a notebookokhoz új utángyártott töltőfej és kábel jár

Mi lesz veled, Apple Lightning?

2024. december 28-ától az EU-n belül értékesített új mobileszköznek Type-C-s USB porttal is rendelkezniük kell, vagyis több, régebbi Lightning portos Apple iPhone már nem érkezhet az EU-ba, ami viszont már beérkezett, azt még lehet értékesíteni. A Rejoy számára jó hír, hogy az iPhone 11-14 széria a kínálatában maradhat, hiszen ezek már az EU-ba behozott készülékek, így a cég elmondása szerint még 2-3 évig elérhetőek lesznek náluk Lightning csatlakozós iPhone-ok.

Téged mivel lehetne meggyőzni, hogy elsősorban használt kütyüt vegyél, és csak másodsorban vadonatújat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.