Hirdetés

Egy nő rossz értékelést adott egy boltnak, az üzlet tulajdonosa 850 kilométert utazott, hogy megverje



|

A kellemetlen találkozót biztonsági kamera is rögzítette.

Hirdetés

Van, hogy egy rossz értékelést valóban nem érdemelt meg a vállalkozás, amelyik kapta, de nehéz elhinni, hogy nem volt jogos az a kritika, amit egy nő fogalmazott meg egy kínai üzlettel szemben. Pusztán arról panaszkodott, hogy négy napot késett a rendelése, ám a tulajdonos ezt nagyon zokon vette: több mint 850 kilométert utazott, hogy "móresre tanítsa".

Unilad azt írja, egy Zhang néven említett férfi az utcán támadt rá a kritikát író nőre Zhengzhou városában, az esetről egy térfigyelő kamerának köszönhetően felvétel is készült.

Hirdetés

Zhang azzal fenyegette, hogy megöli, de ez végül szerencsére nem következett be: a hölgyet agyrázkódással szállították kórházba. Zhang üzenetben jelezte neki, hogy Suzhou városából utazott hozzá (a két település között egyébként autóval 871 km a táv), és ismét meg fogja támadni.

A rendőrség nyomozást indított, ám az ügyről egyelőre több részletet nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.