Hirdetés

Dolby Atmos-támogatású soundbarokat villantott a TCL



|

Két új soundbart is hoz nyáron Magyarországra a gyártó.

Hirdetés

A napokban, nem titkoltan az épp zajló labdarúgó-Európa-bajnokság alkalmából jelentette be a TCL két új soundbarját, az S45H-t és az S55H-t, melyek egyebek mellett Dolby Atmos támogatással igyekeznek sokkal többet adni a tévék beépített hangszórójánál.

Az S45H egy 2.0-s, 100W-os maximális teljesítményű hangszóró, míg az S55H 2.1-es, és 200W-ra képes. Mindkettő HDMI 2.1-es e-ARC támogatással, DTS Virtual:X-szel, illetve előbbi Bluetooth 5.2, utóbbi Bluetooth 5.3 csatlakozással.

Hirdetés

A gyártó szerint kristálytiszta beszédhangra, mély, az egész szobát betöltő basszusra számíthatunk, az AI-Sonic Adaptation kalibráció pedig pozíciónknak és a szobánk kialakításának megfelelően állítja be a legjobb hangzást. A Tutti Choral optimalizálja a hanglejátszást a TCL tévék és soundbarok kombinálásával.

Előbbi 199 euróba, utóbbi 299 euróba fog kerülni. Valamikor a nyáron válnak elérhetővé, de nem tudunk ennél pontosabbat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.