Hirdetés

Beszólt a Huawei: így kell okostelefont fejleszteni



|

A Samsungnak szólt a Huawei twitteres bejegyzése, amely szerint az igazi fejlődést a P20 Pro jelenti - és ami azután jön.

Hirdetés

Míg a Samsung a Galaxy Note 9 reklámjaival sorra torpedózza az Apple-t, addig a dél-koreai gyártó androidos riválisának, a Huaweinek a célkeresztjében épp a Samsung szokott lenni. 

Hirdetés

A reklámok és az azokban megjelenő szavak, nézőpontok sokat jelenthetnek, elvégre a fogyasztók egy részét ezekkel nagyban lehet befolyásolni, nem csak véleményben, vásárlásban is. Éppen emiatt igyekeznek mindig odaszúrni a riválisoknak a tech cégek. 

A Samsung Galaxy Note 9 bemutatója után a Huawei például közzétett egy twitteres bejegyzést, amely egyértelműen a Samsungnak szólt. A Huawei arról beszélt a tweetjében, hogy mit jelentenek az igazi frissítések és újítások, amikor zászlóshajókról beszélünk. 

A kínai cég szerint nagyot ugrottak a P20 Próval, ami a valódi újdonságokról szólt, és mindennapos különbséget jelent: mint a 40 megapixeles fő szenzor, a tripla kamera és az 5x-ös zoom. A Huawei azt is hozzátette, hogy ideje elképzelnünk, mi jön legközelebb...

Bár a tweetben sem a Samsungot, sem a Galaxy Note 9-et nem említette a Huawei, a célzás és a tweet közzétételi ideje árulkodó. A kérdés már csak az, hogy négy hátlapi kamera lesz-e az októberben érkező Mate 20 Pro zászlóshajón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.