Hirdetés

Bejelentették a következő Samsung Unpacked időpontját



|

Várhatóan érkeznek a hajtogatós mobilok, egy gyűrű és AI minden mennyiségben.

Hirdetés

Bár a közéleti uborkaszezon elindult az uniós választások után, a technológia szerelmeseinek a nyár is tartogat még érdekességeket, meglepetéseket: a Samsung is bejelentette idei nyári eseményének dátumát.

A nyilvános eseményre, mely a gyártó honlapján is végigkövethető, július 10-én kerül sor Párizsban. A meghívó szövege alapján nagy meglepetés azért nem várható: érkeznek az ilyenkor esedékes új Z Flip és Z Fold készülékek, már a koreai gyártó saját AI-ával, és valószínűleg a várva várt Galaxy Ring is a beígért egészségügyi funkciókkal.

Ha lehet hinni a bennfentes pletykáknak, a két hajtogatós telefonon nem várható túl nagy változás a tavalyiakhoz képest. Állítólag a Z Flip6 nagyobb akksit kap, a Z Fold6 pedig egy az 5-östől kicsit eltérő dizájnt.

Hirdetés

Az esemény nagy húzása várhatóan nem is a két új mobil lesz, hanem az év elején már megvillantott okosgyűrű. Ezután a Mobile World Congressen egy prototípussal gyakorlati bemutatót is tartottak, és további részletek szivárogtak ki az új terméktípus első darabjáról. A támogatott egészségügyi funkciókról és az árazásról még nem derültek ki konkrétumok, de két hét már nem a világ.

Ami viszont egész biztosan központi szerepet fog kapni a bemutatón, az a Samsung érkező saját mesterséges intelligenciája, a Galaxy AI. Ez már a januári Galaxy Unpackeden is szóba került, és azóta több fejlesztői konferenciának is témája volt. Aki szeretné az eseményt élőben követni, az július 10-én szerdán, itthoni idő szerint délután háromkor figyeljen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.