Hirdetés

Az Apple segít eldönteni, melyik a legjobb Mac számodra



|

Egy új aloldalon adhatjuk meg igényeinket, és kaphatunk ajánlást arra vonatkozóan, melyik Macet lenne érdemes választanunk.

Hirdetés

Az Apple termékei közül jellemzően nem a bőség miatt nehéz választani, az M-szériás, saját gyártású processzorok megjelenése óta meg pláne. Manapság még hosszú utánajárás után sem könnyű megmondani, pontosan miért is jobb a MacBook Pro a MacBook Airnél, vagy hogy van-e értelme M-es iPadet választani, ha csak nagyon kevés program használja ki az asztali gépekbe és laptopokba tervezett chip erejét. 

A gyártó most az egyelőre magyarul még nem, de angolul már elérhető Help Me Choose aloldallal segít kiválasztani az ideális Macet.

Hirdetés

Néhány kérdés megválaszolása után könnyebb lesz a dolgunk. Megadhatjuk például, hogy mire vetnénk be a gépet (mindennapi dolgokra, munkára, oktatáshoz, vagy kreatív hobbikhoz), mik azok a teendők, amikhez nap mint nap kérnénk a Mac segítségét (megjelölhetjük a gaminget is), hordoznánk vagy egy helyen használnánk-e a masinát, és hogy milyen összeget vagyunk hajlandóak költeni - ez utóbbi egészen behatárolja a lehetőségeket, de ezt a szempontot is figyelembe veszi a rendszer, és végül több opciót is ajánl.

Aki Macvásárlás előtt áll, nézzen rá, hátha ez segít neki elbillenni egyik-másik irányba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.