Hirdetés

A Netflix teljesen szétbarmolta a windowsos alkalmazását



|

Sikerült teljesen kiherélni a Netflix appot.

Hirdetés

Csütörtökön, július 25-én a Netflix bemutatta új Windows-alkalmazását a Microsoft Store-ban, de az új verzió nem aratott osztatlan sikert a felhasználók körében - és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk -, sokak számára kiábrándító változásokat hozott az alkalmazás frissítése.

Már májusban híre ment annak, hogy a Netflix leállítja a régi natív alkalmazást június végéig, és bár a bevezetés késlekedett, végül júliusban élesedett a frissítés. A legszembetűnőbb újítás, hogy a Windows alkalmazás már nem teljes értékű programként működik. Ehelyett egy egyszerű Microsoft Edge alapú webes alkalmazás lett, amely csak a netflix.com oldalt tölti be.

Hirdetés

A felhasználók számára különösen fájó pont, hogy az offline letöltési lehetőséget is eltávolították. Ez a funkció eddig lehetővé tette, hogy utazás közben is hozzáférhessenek kedvenc tartalmaikhoz internetkapcsolat nélkül, ami most már nem lehetséges a felhasználók számára. Nem túlzás tehát kijelenteni, hogy az új alkalmazás értelmetlen, mivel a Netflix tartalmai bármely böngészőn keresztül is elérhetők.

A Netflix ügyfélszolgálata az új verzióról annyit mondott, hogy mostantól elérhetők lesznek élő események, valamint kompatibilis lesz a hirdetésekkel támogatott csomagokkal is. Azonban a böngészős streaminghez hasonlóan az új alkalmazás sem támogatja a letöltéseket, így csak online nézhetőek a tartalmak. A tévéműsorokat és filmeket továbbra is offline módon tekinthetik meg a felhasználók egy támogatott mobil eszközön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.