Hirdetés

A Galaxy S24 FE nagy változtatásra készül a kiszivárgott részletek alapján



|

Októberben minden kiderül.

Hirdetés

Valamikor októberben kerül a boltokba a megfizethetőbb, de ezzel párhuzamosan a felső kategóriás funkciókat megbízhatóan szállító Samsung Galaxy FE sorozat sorozat 24-es számú modellje, amiről rengeteg kiszivárgott részletet hozott nyilvánosságra az Android Headlines. Ezek alapján a Samsung új okostelefonja 6,7 hüvelykes kijelzővel fog érkezni, amihez nagyobb akkumulátort is kap, mint elődje. A készülék chipkészlete is frissülhet, de a kamerák valószínűleg változatlanok maradnak majd. Nem nehéz megjósolni azt sem, hogy az S24 FE egy sor olyan funkciót kap majd meg alapból, amelyek az AI-fejlesztéseknek köszönhetők.

A megnövelt kijelző, ami ugyanakkora, mint az S23 Plusban, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik majd elődjéhez hasonlóan, a fényerő pedig javul 1900 nitre. Az akkumulátor csak egy egész kicsit lett nagyobb az előző szériához képest, 4500 mAh-ról 4565-re nőtt. Ez nem olyan jelentős előrelépés, hiszen az S24 Plus 4900 mAh-sat kapott ugyanekkora kijelző mellé.

Hirdetés

A teljesítménnyel kapcsolatban még folynak a találgatások. Egyesek azt várják, hogy egy huszárvágással megkapja majd az Exynos 2400-as processzort az új készülék. A kiszivárgott dokumentum Exynos 2400e nevet említ, de ez lehet elírás is, vagy akár egy finomított változata az S24-es szériában használt eszköznek.

A Galaxy S24 FE várhatóan megtartja ugyanazt a kameraelrendezést, mint a Galaxy S23 FE. Ez egy 50 megapixeles elsődleges kamerát, egy 12 megapixeles ultraszéles kamerát, egy 8 megapixeles, 3-szoros optikai zoom objektívet, valamint egy 10 megapixeles szelfikamerát jelent. Bár egyeseknek csalódás okozhat a változatlan felhozatal, ne feledjük, hogy a jóval drágább Galaxy Fold 6-ban is ezt alkalmazta a gyártó.

Végül jó eséllyel egy sor AI-fejlesztéssel is felturbózhatják az S24 FE-et a Portrait Studiótól a karikázós keresésen át a Live Translate funkcióig. Ami a szoftvert illeti, jó eséllyel a One UI 6.1-et telepítik gyárilag a készülékre.

Az október közepén érkező új modell öt színváltozatban lesz elérhető, az árazásáról egyelőre nincs még hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.