Hirdetés

A Chrome böngésző legendás dinója már a te polcodat is díszítheti



|

A Google egy LEGO-készletekhez nagyon hasonló szettel állt elő.

Hirdetés

A Chrome böngésző egyik legikonikusabb funkciója, a dinoszaurusz-játék valószínűleg mindenki számára ismerős, akinek valaha is megszakadt az internetkapcsolata: a végtelenül egyszerű, böngészőben futó játékban egy kis dinót kell irányítanunk, és kikerülnünk vele mindenféle akadályokat. Jó móka ez, el lehet vele ütni az időt, de azért könnyű ráunni. Ha viszont alternatív dinós tevékenységet keresel a kapcsolat helyreállásáig, akkor van egy új lehetőség számodra: egy építőkockákból összeállítható dinoszaurusz.

A Google egy kreatív megoldással állt elő, hogy új szintre emelje a Chrome Dino játék élményét. A nemrég bemutatott "Chrome Dino Brick Set" egy LEGO-szerű építőkészlet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megépítsék a népszerű pixeles dinoszaurusz karaktert. Ez a készlet nem egy hivatalos LEGO termék, de hasonló élményt nyújt, és már az árát is tudjuk: a pakk 40 dollárért (nagyjából 15 ezer forintért) beszerezhető.

Hirdetés

A készlet 233 darabból áll, és bár a Google nem adott meg pontos méreteket, a blokkok valószínűleg a LEGO méreteihez hasonlóak. A megépített dinoszaurusz teljes egészében zöld színű, átlátszó alaplappal és egy fehér szemmel, hűen követve a játékbeli karaktert.

Ha vágytok egy ilyen kis csodára, akkor érdemes sietni, mivel csupán 600 darabot állítottak elő belőle, limitált a készlet. A Chrome Dino egyébként már korábban is megihlette a LEGO rajongókat: 2019-ben és 2023-ban is felkerült a LEGO Ideas platformra, de sajnos nem kapott elegendő támogatást a hivatalos gyártáshoz. Most azonban, a Google kiadásának köszönhetően bárki megépítheti otthon a saját dinóját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.