Hirdetés

Minden fontos információ kiszivárgott a Google Pixel 9 mobilokkal kapcsolatban



|

Lényegében az összes részlet nyilvánosságra került a formális Google Pixel 9 leleplezés előtt.

Hirdetés

A Google hivatalosan augusztus 13-án fogja bemutatni a Pixel 9 telefonszéria tagjait, amelyekkel kapcsolatban a minap minden érdemi információra fény derült. Bő két héttel a techóriás eseménye előtt a Onleaks nevezetű szivárogtató hozta nyilvánosságra a Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL és Pixel 9 Pro Fold részleteit.

A felszínre került információk alapján a Pixel 9 egy 6,3 hüvelykes OLED kijelzővel, Tensor G4 lapkakészlettel és 12 gigabájt memóriával felvértezve érkezik majd. A hátlapon egy 50 megapixeles széles látószögű és egy 48 megapixeles ultraszéles látószögű kamera kapott helyet, míg az előlapon egy 10,5 megapixeles szelfikamera figyel.

A Pixel 9 Pro az alapmodellben megtalálható kijelzővel és lapkakészlettel, ugyanakkor 16 gigabájt memóriával megtámogatva kerül majd forgalomba. A kamerák tekintetében a 48 megapixeles telefotó, illetve a 42 megapixeles előlapi kamera mentén érhető tetten az előrelépés. A Pixel 9 Pro XL specifikációban teljesen megegyezik a Pro modellel, kijelzője azonban nagyobb, 6,8 hüvelykes lesz.

Hirdetés

Végül, de nem utolsósorban a Pixel 9 Pro Fold, a vállalat legújabb hajtogathatós mobilja, amely egy 6,3 hüvelykes külső OLED kijelzővel, 8 hüvelykes belső OLED kijelzővel, Tensor G4 lapkakészlettel és 16 gigabájt memóriával próbál beférkőzni a vásárlók kegyeibe. Az előlapon egy 10 megapixeles szelfikamera, a hátlapon pedig egy 48 megapixeles széles látószögű, egy 10,8 megapixeles telefotó és egy 10,5 megapixeles ultraszéles látószögű kamera kapott helyet.

Az érkező mobilok természetesen tele lesznek különböző AI-funkciókkal is - megkapják például az újabb Galaxy készülékeken is elérhető Circle to Search, azaz Bekarikázással keresés funkciót. A vásárlók továbbá ingyen férhetnek majd hozzá a Google saját Gemini Advanced névre keresztelt mesterséges intelligencia platformjához is. A gyártó hét évnyi szoftvertámogatást ígér a hamarosan bemutatkozó készülékekre.

Az árak egyelőre még nem kerültek felszínre, de elnézve a mostani szivárgás méretét, nem lepődnék meg, ha az augusztus 13-ára pozícionált formális leleplezés előtt ezek is előkerülnének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.