Hirdetés

Kiderült, mennyibe kerül majd a Xiaomi legújabb hajtogatós mobilja



|

A Xiaomi MIX Fold 4 lehet a vállalat első összecsukható készüléke, amely a kínai határokon kívül is forgalomba kerülhet.

Hirdetés

A napokban a Xiaomi hivatalosan is bemutatta összecsukható mobiljának legújabb iterációját, a Xiaomi MIX Fold 4-et. Bár a vállalat részéről egyelőre még nem érkezett megerősítés, per pillanat minden jel arra utal, hogy a MIX Fold 4 lesz a kínai gyártó első olyan hajtogatós készüléke, amely globálisan is forgalomba kerül majd.

Legalábbis erre engednek következtetni a Trading Shenzhen és a Wonda Mobile viszonteladók oldalai, amelyek már Kínán kívülre is szállítják az új mobilt. Érdemes szem előtt tartani, hogy az általuk forgalmazott telefonok szinte biztos, hogy kínai szoftvert futtatnak, így előfordulhat, hogy bizonyos alkalmazások nem lesznek elérhetők, vagy nem működnek majd megfelelően a megvásárolt készülékeken.

Hirdetés

A szóban forgó két kereskedés az alábbi árakon kínálja a Xiaomi MIX Fold 4 különböző változatait:

Trading Shenzhen

Wonda Mobile

A gyártó részéről tehát még nem érkezett hivatalos megerősítés a globális rajttal és az ehhez tartozó árakkal kapcsolatban, de a fentiek alapján nagyjából már tudjuk, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.