Hirdetés

Még jobbá vált a Sony pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgatója



|

Kisebb és könnyebb, hovatovább olcsóbb lett a WF-C510.

Hirdetés

A Sony még 2021-ben dobta piacra a WF-C500-as vezeték nélküli fülhallgatóját, ami kedvező árazása ellenére kiváló hangminőséget nyújtott a felhasználóknak. A vállalat nemrégiben bejelentette, hogy érkezik a pénztárcabarát füles továbbfejlesztett változata, a WF-C510, ami több szempontból is rálicitál az elődjére.

A WF-C510 összességében kompaktabb lett: a Sony szerint "20 százalékkal kisebb és 15 százalékkal könnyebb, mint a C500-as modell". A vállalat közleménye szerint a fülhallgatók ergonomikus felületi kialakítással rendelkeznek, ami stabilabb illeszkedést biztosít a fülben. A töltőtok is valamivel vékonyabb lett, így kisebb zsebekben is kényelmesen elfér majd.

A fülhallgatók akkumulátorának élettartama 11 órára növekedett, ami töltőtokkal együtt 22 órát jelent - nyilvánvalóan ezt nagyban befolyásolja, hogy milyen funkciók aktívak használat közben. A DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) digitális hangzásjavítónak köszönhetően a hangminőségben is érezhető lesz a szintlépés. A technológia optimalizálja az alacsony és magas frekvenciákat, ezzel biztosítva a hangzás kiegyensúlyozottságát.

Hirdetés

Mindemellett EQ-profilokkal szabhatjuk személyre az arányokat, a 360 Reality Audio használata során pedig "magával ragadó térbeli zenehallgatásban" lehet részünk a gyártó ígérete szerint. A különböző hangforrások közötti váltás is könnyen megoldható lesz, ugyanis a WF-C510 Multipoint Connection nevű funkciója lehetővé teszi, hogy a füles egy időben két Bluetooth-eszközhöz is kapcsolódjon. Természetesen az aktív zajszűrés sem maradt ki a fülesekből - több beállítás közül is választhatunk majd igényeink szerint.

A Sony WF-C510 vezeték nélküli fülhallgatói szeptember 2-án kerülnek a boltok polcaira, fekete, fehér, sárga és kék színekben. Az előrendelés néhány oldalon már aktív; jelenleg a legtöbb helyen 23.990 forintért húzható be. Ez azt jelenti, hogy az új modell olcsóbb, mint a WF-C500 megjelenésekor, szóval aki éppen füles vásárlás előtt áll, mindenképp vessen rá egy pillantást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.