Hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezhetnek az M4 chippel felvértezett MacBookok



|

Ha minden igaz, hamarosan a boltok polcaira kerülhetnek az új lapkával szerelt laptopok.

Hirdetés

Az Apple legújabb 11 és 13 hüvelykes iPad Pro modelljeiben mutatta be új M4 lapkáját, az pedig egyértelmű volt, hogy a friss SoC idővel a MacBook Prókba is bekerül majd. A MacRumors nemrégiben kiszúrta, hogy Ross Young, egy kijelzőkre specializálódott elemző a Twitter/X-oldalán egy olyan, előfizetők számára exkluzív posztot tett közzé, melyben az M4-gyel szerelt MacBook Pro modellek megjelenésével kapcsolatos pletykák kaptak helyet.

Young azt írta, hogy a 14 és 16 hüvelykes lapotok kijelzőit 2024 harmadik negyedévében kezdik szállítani, ami azt jelenti, hogy az M4 chippel felvértezett modellek akár már az év végén a boltok polcaira kerülhetnek.

Hirdetés

A belépőszintű 14 hüvelykes MacBook Pro M4 chippel, míg a 14 és 16 hüvelykes erősebb gépek várhatóan M4 Pro és M4 Max lapkákkal felszerelve érkeznek majd. Az előzetes információk alapján a MacBook Air, a Mac Studio és a Mac Pro modellekből 2025-ig nem készül M4-gyel megtámogatott változat, továbbá nem tiszta, hogy az iMac mikor kaphat frissítést az új chiptechnológiával.

Az M4 chipeken kívül a következő MacBook Pro modellek jelen állás szerint nem kapnak jelentős funkciófrissítéseket. Ha minden igaz, az Apple már nagy erőkkel dolgozik OLED kijelzős MacBook Prón, viszont ennek megjelenésére 2026 előtt nemigen számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.