Hirdetés

Számos frusztráló hibát javítottak a Steam Deck legutóbbi bétafrissítései



|

A Beta és Preview csatornákon kigördülő update-ek több mindent helyretettek.

Hirdetés

Miközben a Valve levágta a Steam Deck árát, a vállalat az elmúlt napokban több, elsősorban frusztráló hibákat javító frissítést adott ki a kézi konzoljára. Ezek elérhetősége egyelőre az eszköz Beta és Preview terjesztési csatornáira korlátozódnak, melyek általában az utolsó fejlesztési fázist jelentik a frissítések stabil, végleges státuszba kerülésük előtt.

Hirdetés

A SteamOS 3.6.7-es változata elsősorban apróbb hibákat tett helyre, köztük egy, a "Steam Remote Play kliensként való használatakor" jelentkező, a "színek elmosódottságára" vonatkozó problémával az élen. Hasonlóképpen, a SteamOS 3.6.8 Beta - ez már szintén elérhető a Steam Deck Preview-csatornáján - egy olyan kisebb hibát kezelt, ami folyamatosan az "Update Error" hibaüzenetre vezette a felhasználókat a Preview csatorna almenüjében.

A Valve legutóbbi Steam Deck Beta Client frissítései már több mindent kezelésbe vettek. Megújult és jelentős finomhangoláson esett át a képernyőfelvételek kezelőfelülete, a nagy könyvtárral rendelkező felhasználok pedig összességében gyorsabb betöltésre számíthatnak. Asztali módban is több zavaró apróság került kigyomlálásra, így itt is gördülékenyebb lett a használat. Az újdonságok teljes sorát ezen a linken keresztül érhetitek el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.