Hirdetés

Jelentősen elcsúsztatta az Intel az egyik legfontosabb eseményének időpontját



|

A 2024-es Intel Innovation elhalasztásával párhuzamosan a következő generációs lapkák is később érkezhetnek.

Hirdetés

Idén szeptember 24. és 25. között került volna megrendezésre az Intel Innovation nevű rendezvénysorozat, amelynek keretein belül a vállalat bemutatta volna a különböző üzleti egységeinek újdonságait és kulcsfontosságú termékeit, valamint a jövőre vonatkozó tervekről, fejlesztésekről is itt mesélt volna.

Az Innovation 2024 különösen fontosnak ígérkezett a vállalat számára, ugyanis az előzetes jelentések alapján az asztali gépekbe szánt következő generációs Arrow Lake processzorok bemutatását is itt ejtette volna meg a vállalat. Szó volt még a Xeon 6 szerverprocesszorokról és a Gaudi 3 AI-gyorsítókról is, amik mind az Intel Innovation során kerültek volna terítékre.

Hirdetés

A kékek azonban a minap bejelentették, hogy 2025-re tolják az eseményt, tehát hivatalosan csak elhalasztották, nem lefújták az idei rendezvényt. Az új időpont egyelőre nem ismert, csak annyit tudni, hogy valamikor jövőre kerül megrendezésre az eredetileg szeptemberre pozicionált Intel Innovation.

Az utóbbi időben kiábrándító eredményeket produkáló vállalat nemrégiben bejelentette, hogy - egy 10 milliárd dolláros költségmegtakarítás részeként - több mint 15 ezer alkalmazottjától válik meg, ami összefüggésben lehet a mostani halasztással. A jelenlegi körülmények között meglehetősen furán venné ki magát a nagyszabású esemény, ami magyarázhatja a kékek mostani döntését.

Nem tudni, hogy az Intel Innovation halasztása miként befolyásolja a korábban említett termékek bevezetésének ütemtervét. Elképzelhető, hogy a vállalat egy visszafogottabb, dedikált online műsor keretein belül mesél majd többet a kulcsfontosságú lapkákról - ahogyan teszi ezt a friss laptop processzorok esetében is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.