Hirdetés

Játékosoknak szánt táblagépekkel támad a Red Magic



|

Hamarosan sor kerül a gamereket célzó tabletek formális leleplezésére.

Hirdetés

Az elsősorban Red Magic termékcsaládjáról ismert, a kínai ZTE égisze alá tartozó Nubia nemrégiben bejelentette, hogy két, kimondottan játékosoknak szánt táblagépet dob piacra. A márka erőssége mindig is abban rejlett, hogy elérhető áron kínált olyan készülékeket, amelyek megállták a helyüket a nagyobb gyártók borsosabb árú termékei mellett, így érdemes lesz figyelni a hamarosan bemutatkozó gaming tabletekre is.

A Red Magic Gaming Pad két méretben érkezik majd, de ezen kívül nem sok mindent tudni róla. A GSMArena jelentése alapján egy korábban közzétett teaser videóban megerősítették, hogy a táblagépekben egy erőteljes, 3,4 GHz-es Cortex-X4 CPU maggal és 1 GHz-es Adreno 750 GPU-val szerelt lapkakészlet lesz.

Hirdetés

A külsőségeket illetően a gyártó vélhetően ismét kimaxolja majd a gamer életérzést, így egyedi dizájnra és futurisztikus megjelenésre számíthatunk a tabletek esetében. A Nubia egyébként már tavaly is piacra dobott egy kifejezetten játékra szánt táblagépet, szóval nem meglepő, hogy idén megpróbálkozik a továbbfejlesztett változattal.

A Red Magic Gaming Pad formális leleplezésére szeptember 5-én kerül sor; remélhetőleg itt minden fontos információra fény derül majd a táblagépekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.