Hirdetés

Táposabb lett az Nvidia App, még több beállítás került a Control Panel utódjába



|

Az alkalmazás célja az Nvidia szolgáltatásainak és technológiáinak összefogása.

Hirdetés

Év elején megjelent az Nvidia App bétaváltozata, amely egybeolvasztja a Control Panelt, a GeForce Experience-t és az RTX Experience-t. Az alkalmazás a játékosoknak és a tartalomgyártóknak egyaránt igyekszik segíteni abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az nvidiás gépükből, ehhez pedig bejelentkezési adatokat sem kér, ráadásul indítás után rögtön használható. 

Az Nvidia App segítségével naprakészen lehet tartani a drivereket, elérhető a GeForce NOW szolgáltatás, valamint többek között a Broadcast és Omniverse funkciók is, továbbá állíthatjuk vele a játékokhoz kapcsolódó beállításokat és aktiválhatunk hagyományos AI-os szűrőket is (az utóbbihoz tartozik az RTX HDR funkció is, ami oda is HDR látványt varázsol, ahol korábban nem volt). 

Hirdetés

Az Nvidia App fejlődése folytatódik, egy új béta frissítésnek köszönhetően ugyanis az alkalmazás immáron tartalmazza a kijelzőket érintő beállításokat, mint amilyen a felbontás és a frissítési sebesség, a megoldás pedig hasonló ahhoz, mint amikkel a Windows 10-ben és 11-ben találkozhattak a felhasználók, de ez lehetővé teszi, hogy az összes GPU-beállítást egyetlen helyen állítgassuk. Az Nvidia frissítette a statisztikai nézetet is, így már van FPS 1% Low opció is. 

Az Nvidia App új videó szekciójában pedig mostantól szabályozható, hogy az RTX 30-as és 40-es sorozatú videokártyákon az RTX Video Super Resolution technológia engedélyezve legyen-e a régi, elmosódott webes videók felskálázásra, választhatunk is a minőségi szintek között. Már engedélyezhetjük az RTX Video HDR-t is, amivel az SDR tartalmakat AI segítségével HDR-re frissíthetjük. Ez utóbbi csúszkákat is tartalmaz a csúcsfényerő, a kontraszt, a telítettség és a szürke szintek beállításához, amivel több lehetőséget kapunk a testreszabásra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.