Hirdetés

Magyarországon egyedülálló díjcsomagot vezet be a Yettel, jön a Yepp



|

A szolgáltató szerint a Yepp mérföldkövet jelent a hazai mobilkommunikációban.

Hirdetés

Bár teljes erőbedobással tombol a nyár, a magyarországi mobilszolgáltatók nem pihennek, egymás után állnak elő valamilyen izgalmas bejelentéssel. A Telekomról nemrégiben kiderült, hogy a föld alá viszi az 5G-t, a Vodafone-ról meg az, hogy több országra is kiterjeszti a szolgáltatását, de a Yettel sem tétlenkedik, ugyanis nemcsak új szlogent "Veled kezdődik." jelentett be, hanem egy meglepően újszerű konstrukciót is be kíván vezetni a magyar piacra.

A Yepp fantázianévre keresztelt tarifa lényege, hogy hűségidő nélkül kínál korlátlan mobilinternetes adatkeretet belföldön, természetesen a szolgáltató 5G hálózatán, de hogy megfizethető maradjon, a csomagból kigyomláltak minden feleslegesnek ítélt extrát, még a kimenő hívásokat is. A hívásfogadás viszont él, ahogy SMS-eket is tudunk majd fogadni, és biztos lesz, akit a havi 50 GB EU-s és 1-es díjzónás roamingadat hoz majd lázba.

Hirdetés

Az tehát az alap, és attól függően, hogy kinek mire lehet még szüksége, tetszés szerint bővítheti a szolgáltatások körét (egyszeri, illetve megújuló formában kimenő hívás és SMS-küldés, extra percek, SMS-ek, roamingadatok stb.), és akár havonta átvariálhatja az egészet, személyre szabva az előfizetését. Ami pedig épp nem kell, azt lemondhatja, a rendszer elég rugalmas ahhoz, hogy minden ilyen felhasználói hóbort beleférjen. Emellett az előfizetés bármikor szüneteltethető, és ha az újraaktiválásra hat hónapon belül sor kerül, akkor ezért nem számol fel a Yettel semmilyen költséget.

Az előfizetést, illetve minden későbbi, azzal kapcsolatos ügyet kizárólag digitálisan, a Yettel-alkalmazásban lehet elintézni, ugyanitt zajlik az ügyfélszolgálattal a kapcsolattartás (0-24-ben, chaten), az egyszerű fizetés az elmentett bankkártyával, miként a szolgáltatásokat is ezen az appon keresztül lehet megrendelni.

A Yepp havidíja szeptember 30-áig mindössze 5990 forint havonta, azt követően viszont 8990 forintba kerül majd egy-egy 30 napos számlázási ciklus. Az összeg éppúgy a regisztrációkor megadott kártyáról vonódik le, mint például egy streamingszolgáltatónál, ami azt jelenti, hogy a számlabefizetés nem igényel külön intézkedést a részünkről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.