Hirdetés

Gondok lehetnek az iPhone 16 Pro kijelzőjével



|

Egyre több felhasználó jelzi, hogy nem pont úgy reagál az iPhone 16 Pro az érintésekre, ahogy kellene.

Hirdetés

Van már némi gyakorlata az Apple-nek az okostelefonok terén, de bizarr anomáliák időről időre náluk is előfordulnak. Most épp az iPhone 16 Pro kapcsán érkeznek jelentések, ami állítólag nem veszi be úgy az érintéseket, ahogy kellene, viszont ez nem hardveres, hanem könnyen javítható szoftveres problémának tűnik. 

Az iOS képes arra, hogy kiszűrje a véletlen érintéseket, viszont ez a Pro modell esetében látszólag túl érzékeny lett, a szándékos tapintásokat, suhintásokat sem veszi be. Egyes felhasználóknál előfordulhat, hogy a túl vékony káva miatt véletlenül két ponton érnek a készülékhez, miközben a kezükben tartják (és nincs rajta tok), és nem azt ignorálja a rendszer, amelyiket kellene.

Hirdetés

Mi a tesztelésre nálunk lévő iPhone 16 Prón nem tapasztaltunk ilyen problémát egyelőre, viszont a Mastodon egy felhasználója elvileg rájött, hogyan lehet garantáltan előhozni a hibát.

Hogy hardveres, tervezési probléma-e, vagy szoftveres, az hamarosan remélhetőleg kiderül - reméljük, az utóbbi, és egy gyors frissítéssel sikerül majd orvosolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.