Hirdetés

A WhatsApp videóválaszok tesztelésével újít



|

Már nem csak szöveges vagy hangüzenetben lehet válaszolni.

Hirdetés

A WhatsApp, a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása, egy új funkciót tesztel Androidos felhasználói számára, videóválaszokat is lehet majd küldeni az ismerőseinknek. Az újítással a felhasználók közvetlenül videóüzenetekkel válaszolhatnak a kapott videókra, kibővítve ezzel a kommunikáció lehetőségeit az alkalmazáson belül.

A videóválaszok tesztelése a WhatsApp 2.24.14.5-ös béta verziójában kezdődött meg. A funkció jelenleg korlátozott számú felhasználó számára érhető el, de várhatóan hamarosan szélesebb körben is elérhetővé válik. Az újítás célja, hogy a felhasználók még gazdagabb és interaktívabb kommunikációs élményt élhessenek át, különösen akkor, amikor szöveges üzenetek helyett inkább vizuális tartalmakat szeretnének megosztani.

Hirdetés

Az új funkció használata rendkívül egyszerű. A felhasználók a megszokott módon kapják meg a videóüzeneteket, és válaszként egyszerűen csak egy új videót rögzíthetnek és küldhetnek el. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljanak, anélkül hogy külön alkalmazásokra lenne szükségük.

Korábban csak szöveges vagy hangüzenetben lehetett válaszolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.